Online Visibility Assistant

Ik ben Marloes Haeken, woonachtig in (en enorme fan van) Nijmegen en ik ben Online Visibility Assistant. Beetje gek soms, but hey... That's life! Al sinds het ontstaan van online marketing en e-commerce heb ik me laten inspireren door alle ontwikkelingen op dat gebied en heb ik hier een passie voor gekregen.

Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie heb ik bij verschillende, grote bedrijven commerciële ervaring opgedaan. Voordat ik zelfstandig ondernemer werd, ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij het grootste online winkelcentrum van Nederland waar ik heb gewerkt aan de accounts van o.a. bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ik heb zeer veel ervaring op het gebied van online marketing (SEO, SEA), Webdesign en Social Media Management.

 

Doordat ik enorm leergierig ben, blijf ik mijn portfolio uitbreiden. Houd daarom mijn social media in de gaten, want hier laat ik weten of ik op zoek ben naar een bedrijf die er voor open staat om een pilot te draaien tegen een gereduceerd tarief!

Ik zie mijn rol als Online Visibility Assistant als een optimale focus voor zowel jou als ZZP'er of MKB'er, als mij: we kunnen ons beide focussen op waar we goed in zijn:

Win win